Annonse


Lappesaken er klar

Mange nøler fortsatt med å installere Word 97, fordi filene ikke er bakoverkompatible. Microsoft har tidligere lovet å lansere et nytt konverteringsverktøy for Word 95/6.0 i midten av juli. Torsdag kom det, en måned før tiden. Konverteringen fungerer i alle europeiske versjoner av Word.

Fra .rtf til .doc

Konverteringsverktøyet som følger med Word 97, lagrer i virkeligheten dokumentene i rik tekst-format (rtf). Det nye verktøyet lagrer Word 7.0/97 som en ekte Word 6.0/95-fil, og kan lastes ned fra www.microsoft.com/Officefreestuff/word/.

Service Release i juni

Microsoft skulle egentlig slippe denne ”lappesaken” i en Office 97 Service Release som kommer i juli. Fordi etterspørselen var så stor, besluttet selskapet å legge den ut allerede nå. Mange har hatt problemer med å finne igjen rtf-filene, fordi de manglet etternavnet doc.

Annonse