Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ADSL med forbehold

OSLO: Hayes tar forbehold om det nye ADSL-modemet de skal utvikle sammen med Alcatel. Pressemeldingen inneholder forbehold om risiko og usikkerhet på grunn av uttalelser basert på forventninger.

Dagens Telecom vet ikke om det er redsel for søksmål som ligger bak, men følgende tekst avsluttet pressemeldingen fra Hayes:

Denne informasjonen inneholder framtidsrettede uttalelser basert på ledelsens nåværende planer og forventninger. Slike uttalelser innebærer risiko og usikkerhet som ikke kan forutsies eller tallfestes. Framtidige aktiviteter og resultater av driften kan derfor avvike fra det vi her har skrevet.

Brent barn skyr ilden?

Ikke vet vi om Hayes har brent seg på visjonære produkter tidligere. Forbehold om utvikling av ny teknologi er vel ingen overraskelse for folk i IT-bransjen, men for oss i Dagens Telecom er det en overraskelse at leverandøren går ut og sier det.

Se også:

Modem-samarbeid

Stikkord: Mobil