Annonse


SOL satser på handel

Mandag går SOL ut og markedsfører sitt kjøpesenter med nye tilbud.

– Vi ser det som realistisk å ha 50 forretninger oppe i løpet av året, sier direktør for bedriftsmarkedet Torbjørn Ø. Teigen.

Pakkeløsninger
Nå vil SOL tilby bedriftsmarkedet ferdige «pakker». For mellom 30 og 50.000 kroner kan forretninger få lagt ut hele varesortimentet sitt på nett, og samtidig ha en betalingsløsning.

– Det vi ønsker er en høyere trafikk på handlegata vår. Så langt har det vært en forsiktig prøvelansering. Nå har vi et system som virker, fra direkte debitering eller trekk på konto, til direkte utkjøring, som Rema har.

Europay
I begynnelsen av fjerde kvartal vil Europay være på plass med enda sikrere betalingsløsninger. SOL har hittil satset på forretninger som retter seg mot konsumentmarkedet, men ser ikke bort fra at de kan satse på forretningsmarkedet etter hvert