Annonse


Mer Token ring fra Bay

Presentasjonene er en del av selskapets Adaptive Networking-strategi.

Fordobling i 1997?
I følge Dell Oro Group er Bay Networks ledende på området Token Ring svitsjing med en andel av omsetningen på 28,2 prosent i 1996. I 1997 forventes dette segmentet å vokse med over 100 prosent, men det er fremdeles lite sett i forhold til andre svitsjeteknologier som Ethernet-svitsjing og ATM.

Dette betyr imidlertid ikke at Bay ønker å miste sin posisjon som markedsleder. Derfor viderefører selskapet sin strategi om å tilby nettverk som er optimerte for IP-trafikk – den standarden som stadig blir mer dominerende

Veien mot ATM
– Bay Networks’ strategi for svitsjede ATM-stamnett, er å tilby nettverk som gir størst mulig skalerbarhet og fleksibilitet. I dette inngår det å beskytte kundenes investering i Token Ring og tilby muligheter for å vokse til ATM når det er behov for høyere yteevne i nettverket, sier Jan Søgaard, daglig leder for Bay Networks i Norge.

Annonse


-Når bruken av web-teknologien øker, må nettverket utvikles til å håndtere kravene til større IP-båndbredde samtidig med eksisterende tilpasninger på hovedmaskiner eller klient/server-systemer, fortsetter han.

Web-tilpasning og kvalitet
– I takt med at web-tilpasningene blir viktigere og viktigere for bedriftene, øker også kravene fra de nettverksansvarlige om å levere samme kvalitet på tjenester som ved tradisjonelle SNA- nettverk. Vår løsning er å tilby et fleksibelt ATM-stamnett med svitsjede løsninger i hele nettverket og full mulighet til overvåking av trafikken, sier Søgaard.

De nye løsningene for Token Ring er:
  • Centillion 50T, en 16 porters switch med lav pris for arbeidsgruppen
  • Token Speed 8 porters switching-moduler for System 5000
  • Token Speed 8 porters switching-moduler for Centillion 100
  • Distribuert LANE-service for Centillion og System 5000.

    Annonse


  • Annonse


    Annonse