Arkiv

Annonse


Sensurfri web-server

ArkivUtspillet er ment som en motreaksjon mot sensurpolitikken fra dagens aktører, sier avisens utgiver Jan Axelsson i et intervju med nyhetsbrevet Pawlos Prudentliga.

Intoleranse begrenser
– I dag stoppar Internettilbydere hjemmesider og skylder på det ene etter det andre. Har du avikande hensikter eller interesser riskerer du å bli stoppet. Hvor tolerant er et samfunn der syv prosent av befolkningen ikke får yttre sine meninger? spør Axelsson seg i intervjuet.

Under to kroner i måneden
Et abonnement på avisen Flashback er det som skal til for å få en egen e-post adresse og en hjemmeside på inntil 5 Mb. Abonnementet koster 150 kroner for fire utgaver og avisen som utgis nå i Juni er første utgave på to år. Dersom utgivelsesfrekvensen fortsetter vil dette tilsi en månedspris på en krone og femti øre.

Vil stoppe ulovligheter
Axelsson her ingen intensjon om å skape noen lovløs sump på internettet;

Annonse


– Jag kommer til å ha en policy som alle andre ISP. Ulovligheter er like ulovlig her som andre steder. Dessuten finns det også visse netikett-regler. Jag kommer for eksempel ikke å tillate mailbombing. Dataintrenging i følge svensk lov ulovlig, og for slikt dømmes man uansett hvor man er tilknyttet.

Etter det Dagens Telecom erfarer vil Flashback tilby sine abonnenter oppkobling mot en SUN Ultra1-server med 56 kbps som standard.

Annonse


Annonse


Annonse