Annonse


Apple utfordrer hackere

Apple benytter anledningen på den store handelsmessen Imprimta i Düsseldorf til å fremheve sikkerheten på sine servere. Selskapet understreker at Apple kan være et alternativ til Unix og NT.

Svensk vri
Apple utfordrer nettbrukere til å teste sikkerheten på deres webservere. Klarer noen å skrive sitt navn på Apples hjemmeside på utstillingen er belønningen en toppmodell fra Apples bærbare PowerBook-serie. Og det er betraktelig mindre enn hva som ble utlovet i den siste «Hack-a-Mac»-konkurransen.

Ingen gjennombrudd
Det svenske firmaet Infinit Information provoserte hackermiljøene verden over tidligere i år med å utlove en belønning på 80.000 svenske kroner til den som klarte å forandre deres hjemmeside.

De brukte en AppleWorkgroup Server 8550/200 med Internet Server Solution og WebStar 2.0. Den har verken brannmurer eller routerfiltre. De fikk 650.000 besøk på sin hjemmeside.

Annonse


Standard
Hjemmesiden(http://hac-a-mac.global.de) ligger på en Apple Workgroup Server 9650/233 med Apples Internet Server Solution knyttet til teleoperatørens Global Access LAN. Dette er igjen forbundet til Internett med en vanlig router uten filter eller brannvegg. Maskinen bruker Mac OS 7.6, og bruker nettvaren WebStar 2.

Konkurransen går fra 4. juni til 31. juli. Deltakerne har et ubegrenset antall forsøk.

Annonse


Annonse


Annonse