Rune Wikstøl

Annonse


Sjefen ser deg

Rune WikstølNå er det slutt på å leke seg med spill, surfe på Internett eller skrive private brev i arbeidstiden. Et nytt program gjør det mulig for arbeidsgiver å ta automatiske stikkprøver av innholdet du har på skjermen – opptil hvert femte minutt.

Loggbok
Det er ikke bare internett-surfing som registreres. Absolutt alt innhold på skjermen kan ses som bilder enten i miniformat eller i fullformat. Arbeidsgiveren bestemmer selv hvor lenge bildene skal lagres før de automatisk slettes. Systemet produserer dessuten en loggbok over programmer den ansatte har brukt samt andre online-aktiviteter.

Frivolt
I en pressemelding fra Silverstone Software som har utviklet programmet, heter det at bedrifter hver måned kaster bort millioner av dollar i tapt produktivitet som et resultat av de ansattes frivole bruk av PC’en i arbeidstiden.

Annonse