Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Klar for en ny runde?

OSLO: Onsdag uke 24 er Netscape Communicator og serveren SuiteSpot 3.0 klar for levering. Men Netcaster kommer ikke før senere.

Under Networld + Interop-messa i Tokyo i dag, kommer Netscape-sjefen Marc Andreessen til å kunngjøre at Communicator vil være klar om en uke. Netscape er under økonomisk press, og må snarlig lansere produkter for å løfte omsetningen.

Netcaster ikke klar
Kringkastingsmodulen Netcaster er imidlertid fortsatt ikke klar. Som meldt i Dagens Telecom, var konkurrenten PointCast ute med sin versjon 2 mandag denne uka.

30.000 nettsteder
Netscape har inngått avtaler med 30.000 nettsteder om å legge ut Communicator. Oppgraderingskampanjen kalles «Great Net Tuneup». Nettleseren kan nedlastes for gratis bruk i 2 måneder. Etter det vil den koste drøye 400 kroner. Neste uke kommer Netscape også med en ny versjon av utviklingsverktøyet Visual Java Script.