Hopp til navigasjon Hopp til innhold

UPNET fikk europeisk pris

OSLO: UPNET Telematikk AS, er valgt til «Best Customer Service Partner» i Europa av en av sine hovedleverandører, Bay Networks.

Under den årlige partnerkonferansen til Bay Networks ble UPNET Telematikk AS tildelt utnevnelsen «Best Customer Service Partner» i Europa. Prisen er basert på kriterier som høyt kompetansenivå og profesjonalitet i alle aspekter av service, samt bruk av service som et nøkkelelement til å øke kundenes tilfredshet.

Komplement
Kvaliteten, samt bruk av Bay Networks’ internasjonale servicestruktur som et komplement til arbeid med multinasjonale kunder som Norsk Hydro, Statoil med flere var også et av kriteriene.

Kompetansepool
UPNET Telematikk AS er et heleid datterselskap av Merkantildata ASA og tilhører forretningsområdet Merkantildata Kommunikasjon med til sammen 200 personer som fokuserer sitt arbeid på nettverk og kommunikasjon. Forretningsområdet representerer Nordens største kompetansepool for bygging av bedrifters infrastruktur.