Annonse


Fra IBM til Merkantildata

Merkantildata vil videreutvikle og satse på å bygge opp et stort og slagkraftig forretningsområde, heter det i en melding fra selskapet. Einar Broch går inn i den nyopprettete stillingen som leder for Merkantildatas applikasjonsvirksomhet i Skandinavia.

Synergi
– Felles ledelse i Norge og Sverige er viktig for å utnytte synergier i større grad enn tidligere. Samtidig vil vekst også gjennom oppkjøp være nødvendig for å vokse i nye markedssegment. I tillegg til primært å være en leverandør av administrative systemer vil satsingen i framtiden også gå i retning av nye vertikale produktsegment og oppbyggingen av en slagkraftig konsulentvirksomhet, heter det i en melding fra konsernsjef i Merkantildata Tom Adolfsen.

Einar Broch har erfaringer fra flere ledende stillinger i IBM gjennom flere år. Når han tiltrer i Merkantildata er ennå ikke avklart mellom partene.