Anne Tollerud

Annonse


NMT-sommer!

Anne TollerudOg konkurrenten har ingen mulighet til å ta igjen: Telenor Mobil har fremdeles monopol på NMT 900.

På kveldstid, helligdager og i helger vil det koste 89 øre minuttet å bruke NMT 900. Dette er en permanent pris og den skal være Telenor Mobils hovedvirkemiddel for å få etablert NMT 900 som et rendyrket «pratenett», hvor «Bare Prat» er varemerket som skal adskille NMT 900 fra GSM og fra den kommende «Friluftstelefonen» NMT 450.

Rimeligst
– Dette er et tilbud som gjelder alle NMT 900-abonnenter, både gamle og nye – og det inkluderer også Mobilsvar, sier Telenor Mobils administrerende direktør Stig Herbern.

– Det vi tilbyr, er ganske enkelt det rimeligste alternativet for dem som ønsker en mobiltelefonløsning. Tilleggstjenestene finner du i GSM, mens du i NMT 450 får maksimal dekning i Norge. Men for en vanlig mobiltelefonbruker er dette den enkleste og rimeligste løsningen. Derfor regner vi med at NMT 900-nettet nå vil tiltrekke seg en rekke nye kunder som primært bruker mobilen til tale i sentrale strøk av landet, hevder Herbern.

Annonse


Tilbud på telefoner
Kampanjen omfatter blant annet tilbud om telefoner fra Ericsson og Nokia, telefoner som vil koste forbrukerne fra 99 til 500 kroner. Minuttprisene vil ligge på inntil kr 1,98 på dagtid (Primær-abonnement), mens man altså betaler 89 øre pr. minutt i lavtrafikkperiodene.

Samtaler til Netcom GSM vil fremdeles være kostbare. Laveste minuttpris på samtaler fra NMT til Netcom vil være kr 2,76 pr. minutt.

Annonse