Annonse


PointCast 2.0 er klar

Mandag kan alle gratis laste ned en beta av PointCast 2.0. I tillegg til at ytelsen er forbedret, byr den nye versjonen også på bedre kontroll med hva som lastes ned til brukernes PCer. PontCast 2.0 er en 32-biters applikasjon som kun leveres for Windows 95 og NT.

Automatisk filtrering
Samtidig kommer også et program som lar systemansvarlige konfigurere og administrere PointCast. Derved blir PointCast mer anvendelig for bedrifter, fordi arbeidsgiveren kan filtrere bort kanaler som han ikke ønsker at medarbeiderne skal kaste bort tiden på.

Communicator og Explorer
Netscapes Netcaster, som nylig ble lagt ut som beta, blir lansert sammen med Communicator i juni. Microsoft Internet Explorer 4.0s «kringkastingsmodul» kommer som beta i løpet av et par måneder. Den endelige IE 4.0 kommer først i slutten av året.

Kanadefinisjon
PointCast har også blitt åpnere. Med funksjonen PointCast Connections i versjon 2.0, kan alle kringkaste til alle. PointCast 2.0 bruker det nye kanaldefinisjonsformatet (CDF) som gjør det enklere for brukerne å plukke ut den informasjonen de ønsker. Microsoft samarbeider med PointCast og støtter CDF, men det gjør ikke Netscape.

Annonse