Annonse


Pakkeløsning for nettet

Som tidligere meldt i Dagens Telecom, vil Bay Networks lansere en ny versjon av sin Instant Internet under Comdex Spring ’97 i Atlanta denne uka. Pakkeløsningen Instant Internet inneholder all maskin- og programvare som trengs for å kople et lokalnett med Novell NetWare mot Internett uten å måtte rekonfigurere nettet.

– Enestående!

Det amerikanske tidsskriftet Network Computing Magazines mai-nummer kårer forrige versjon av Instant Internett til vinner i klassen IPX/IP Gateways. Instant Internett vant på grunn av sin enkle installasjon og bruk, fleksibilitet og driftssikkerhet. Tidsskriftet kaller Instant Internett «enestående i sin kategori».

Test det selv

Annonse


– Vår Adaptive Networking-strategi som går ut på å utnytte og videreutvikle allerede eksisterende nett fungerer! sier Jan Søgaard, daglig leder for Bay Networks i Norge.

Nå vil Bay og Telenor Link starte en kampanje hvor kundene kan prøve pakken med full Internett-aksess og e-post gratis i 60 dager.

Annonse