Arkiv

Annonse


Onsdag åpner SCCC

Arkiv– Påmeldingene har kommet senere enn vi hadde håpet, sier arrangøren Ivar L. Sjøholt hos ProTel AS i Oslo. Foreløpig har 50 deltakere meldt seg på.

– Det er færre enn vi hadde håpet, og langt færre enn hva seminarets faglige innhold hadde fortjent, sier Sjøholt. Neste år vil han revurdere tidspunktet for konferansen.

Grunnkurs fulltegnet
Tirsdag tyvstarter konferansen med en workshop, – et slags grunnkurs i call center. Her kan deltakerene gjøre seg kjent med terminologien, teknologien, løsningene og mulighetene. Dette arrangementet er fulltegnet.

– Konferansen er en gylden mulighet til å bli ajour med de siste trender innen call centre og datatelefoni, sier Sjøholt.

Annonse


Ajour med Internett
Konferanseprogrammet har fått noen mindre endringer. Mike Edwards fra IBMs forskningspark i England erstatter John V. Turner fra London Electricity. Edwards vil ta for seg den siste utviklingen innen Internett. To foredragsholdere fra Telenor Dolphins som har sluttet, er erstattet av andre.

Talestyring
De som søndag leste Aftenpostens artikkel om talestyringssystemer, leste også intervjuet med Jon E. Natvig fra Telenor FoU. Natvig dukker opp torsdag på Scandinavian Call Center and CTI Conference, hvor han vil forelese om automatiske talebaserte tjenester i CTI og IVR.

Annonse