Epleskrotten

Annonse


Heldigital reklame

EpleskrottenPaintbox-Online tilbyr nå sitt prosjektstyringsverktøy og digitale fjernarkiv til reklamebyråene og deres kunder. Paintbox i Oslo er opprinnelig et grafisk produksjonssenter for de fire eierbyråene Myhres Reklamebyrå, DMB&B, Publicis FCB og Leo Burnett.

– Paintbox-Online er et virtuelt møte- og arbeidsrom med alt nødvendig utstyr og alle dokumenter sirlig ordnet, sier Paintbox-direktør Per Erik Løkken.

Prosjektmappen
De store byråene blir koplet til Paintbox via leide linjer. Systemet kjører både PC, Mac og Unix. Byråkonsulentene kopierer alt materiell til en visuell prosjektmappe som blir lagret hos Paintbox-Online. Prosjektmappen viser alle dokumenter, bilder og skisser i miniformat for rask gjenfinning. Bilder fra kommersielle bildedatabaser er tilgjengelige på samme måte.

Møterom on line
Prosjektmappen blir et virtuelt møterom for kunde og byrå med all e-post, tekstutkast, bilder og korrektur lagret på samme sted. Systemet holder selv rede på siste versjon av dokumentene. Noen prosjektdeltakere kan se, endre og supplere alt mappen inneholder, mens andre må nøye seg med å se og kommentere. Reklamekunder

Annonse


Annonse


Annonse