Annonse


Nett-fusjon kan veltes

Etter i flere måneder å ha gransket sammenslåingen av Schibsted Nett og Telenor, har Konkurransetilsynet kommet til at samarbeidet fører til en begrensning av konkurransen. Partene må derfor sette ytterligere krefter inn for å rettferdiggjøre sammenslåingen overfor tilsynet.

Innvendinger
– Det vi vet foreløpig er at Konkurransetilsynet har innnvendinger mot samarbeidet, og at det har invitert partene til forhandlinger, sier presseansvarlig i Telenor Nextel, Arne Cartridge.

Dominerer i markedet
Det var i november i fjor at Telenor Online og Schibsted ble enige om å fordele roller. Dermed overtok Telenor kundemassen til Schibsted Nett og ble den klart dominerende internettleverandøren på det norske markedet med en andel på over 70 prosent.

Ifølge avtalen overtok Telenor Schibsteds kunder for 100 millioner kroner, og partene gikk sammen om SOL (Scandinavia Online) som rendyrket innholdsleverandør.

Annonse


Annonse


Annonse