Annonse


Fjernkontroll fra Shiva

De tre nye produktene er Shiva Access Viewer, Shiva Net Manager for Unix og Shiva Access Manager 2.0.

Fleksibilitet
– De nye produktene gir mer enn vanlig administrasjon. De gir innsikt og kontroll over bedriftens fjernaksessnettverk, og gir dermed nettverksansvarlig mulighet til å støtte flere fjernaksess-servere i et globalt nettverk, sier produktsjef Karin Nielsen i Shiva.

Shiva Access Viewer gir informasjon om kostnader, brukermønstre, feilretting og systemrapporter i sanntid for en rekke Shivaprodukter. Verktøyet kan kjøres over alle standard web browsere, blant annet på Netscape Navigator og Microsoft Internett Explorer.

Bedre sikkerhet
Shiva Access Manager 2.0 er en ny og bedre versjon av Shiva Access Manager. Administrasjonsverktøyet gjør det blant annet mulig å tidfeste når fjernaksess-brukere skal få tilgang til nettverket. Det er også mulig å sette maksimumstid for oppkobling.

Annonse


Shiva Net Manager for Unix gir nettverksadministratoren muligheten til å konfigurere utstyret, oppgradere programvare og kontrollere brukerlister fra et og samme grensesnitt.

Testversjon fra Shivas web
Shiva Access Viewer kommer i salg fra juni, samtidig blir det mulig å hente ned en gratis demonstrasjonsversjon fra www.shiva.com/remote/sav.html som virker i 30 dager.

Shiva Net Manager blir tilgjengelig fra juli, mens Shiva Access Manager allerede er klar for levering.

Annonse


Annonse


Annonse