Annonse


Billig-tele til Norden

RSLCOM tilbyr telefonsamtaler til USA for 2.08 danske kroner i minuttet. Selskapet oppgis å være USA fjerde største selskap innen telefoni.

Satser globalt
RSLCOM opererer på flere markeder, og er godt etablerte i USA. Derfor mener selskapets direktør i Danmark, Claus M. Barth, at selskapet vil lykkes på sitt nye marked i kamp med andre operatører.

– Der vil utvilsomt være en del lykkejegere på markedet som raskt vil forsvinne. Jeg er overbevist om at vi vil få en plass i markedet, sier Claus M. Barth til den danske næringsavisen Børsen.

Viktige regioner
RSLCOM satser på det selskapet kaller nøkkelregioner, og er allerede godt etablert i Norden, med avdelinger i Sverige, Danmark og Finland.

Annonse


RSLCOM het i Sverige tidligere Cyberlink Sweden. Selskapet startet opp i nabolandet i 1996 og oppgir at de har over 3.500 kunder. Selskapet sikter seg inn på markedet for små og mellomstore bedrifter.

Både for private og bedrifter
I Danmark starter RSLCOM opp i uke 30. Selskapet opplyser at det vil koste 2.08 danske kroner å ringe til USA, og at det vil være mulig å ringe til Australia for 3.75. Begge priser er uten moms.

– Da kan både private og virksomheter benytte seg av våre tjenester, sier Claus M. Bahrt.

Annonse


Annonse


Annonse