Annonse


Telenor Media på spansk

Den spanske avisen Cico Dias kan fortelle at Telenor Media Espana nå har lagt opp strategien for selskapets satsing på telefonkataloger i Spania. Tilsammen 1.500 millioner pesetas skal brukes til å lage telefonkataloger i mer enn 100 spanske byer og tettsteder.

Langt borte?
Telenor Media Espana er en av de mer odde utenlandssatsingene som Telenor har gjort. Mange har ment at satsinger som de svenske distriktskatalogene, Lokaldelen, med sine 245 kataloger, har vært mer naturlig for et norsk selskap som Telenor Media.

Telenor Medias administrerende direktør Peter Darpö kom imidlertid fra ITT World Directories hvor han gjennom tolv år jobbet med katalog i land som Sverige, Puerto Rico, Belgia og Norge. Det er derfor ikke overraskende at han har tro på satsing i mer fjerntliggende områder.

Fire milliarder pesetas
Og planene for Spania er lovende nok: I følge Cinco Dias regner Telenor Media Espana med å vokse til 300 ansatte i løpet av de neste to årene, mens omsetningen i år 2000 skal bli fire milliarder pesetas (200 millioner kroner).

Målet er å publisere 90 forskjellige kataloger som i form og innhold vil minne mye om ”Ditt distrikt” som Telenor Media allerede gir ut i Norge.

Annonse