Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spennende IP-samarbeid

OSLO: Cabletron Systems har tegnet en samarbeidsavtale med Ipsilon Networks som integrerer selskapenes IP-svitsj-arkitektur. Skandinavia-sjef Gregory Singh (bildet) har all grunn til å være fornøyd.

Arkiv
Cabletron investerer også 140 millioner kroner i Ipsilion-aksjer.

Ipsilon Networks er en av de mest spennende nye nettverksselskaper i USA. Selskapet har samlet noen av nettverksbransjens skarpeste teknologi-hoder og har allerede utmerket seg sterkt innen avansert IP-svitsjing.

Integrering
Avtalen går ut på at selskapene integrerer IP-svitsjing-løsningene fra Ipsilion og SecureFast-arkitekturen fra Cabletron.

– Ipsilons teknologi for IP-svitsjing gir kundene samme hastighet som ATM, men med den enkelhet som kjennetegner IP-ruting. SecureFast fra Cabletron tilbyr avanserte Lag-3-tjenester. Kundene kan bruke Ipsilon i backbone og Intranett-løsninger sammen med Cabletrons løsninger fra arbeidsstasjon til servere, sier lederen for Cabletron i Norden, Gregory Singh.