Annonse


Raske Apple-servere

Apple lanserer nye servere, og satser på å overbevise tvilere med å levere maskinene slik at de kan brukes nær sagt med en gang de er pakket ut.

Ferdig satt opp
– Maskinene er lette å sette opp og leveres med tre forskjellige programkonfigurasjoner, meldes det fra Apple. De to serverne som ble lansert mandag er begge basert på Apples velkjente 604e prosessor og kommer med to forskjellige klokkefrekvenser, henholdsvis 233 og 180.

Alle maskinene kommer med program beregnet for bruk sammen med Internett og Intranett.

Modellene kalles Workgroup Server 9650/233 og 7350/180.

Annonse


Spennvidde
Den minste serveren kommer som standard med 48 megabyte minne og den største med 64 megabyte.

Anbefalte priser varierer fra 24.900 kroner til 59.400 kroner for Apples server for arbeidsgrupper 9650/233. Den siste kommer da med ultra wide scsi og to harddisker på 4 gigabyte sammen med en 12 x CD-rom. Ultra Wide Scsi skal tilate en overføringshastighet på 40 megabyte.

Kampanje
I Europa lanserer Apple samtidig en kampanje for sine servere. Målet er å levere maskiner som er raske å sette opp, og som har ferdig programvare beregnet for spesifikke oppgaver. En metode for å oppnå dette er aggresiv prising.

Rikholdig programpakke
Eksempel på program som følger med programpakken «AppleShare Server Solution»:

Apple RAID, Skyline/Satellite fra AG Group, Virex fra Datawatch, 4-Sight FAX fra 4-sight L.C., Now Contact og Now Up-to-Date fra Now Software, Viper Instant Access fra IT Design, AppleShare IP 5.0, AppleShare Client for Windows, Claris Emailer og Homepage, COPStalk av COPS, LogDoor av Open Door Networks, Server Manager av Santorini, Internet Gateway av Vicom .

Annonse


Annonse


Annonse