Annonse


WP gjenoppstår

Tekstbehandleren WordPerfect og de andre programmene i samlepakken Corel WordPerfect Suite 8 har gjennomlevd turbulente år. Delprogrammene kommer både fra WordPerfect via Novell, og fra Borland, Corel og Netscape. Nå henger de endelig sammen, og tekstbehandleren WordPerfect føler seg for første gang hjemme i Windows 95.

En juvel!
WordPerfect 8 er en juvel, skriver anmelderen i nettmagasinet C|net som har testet en beta.

– Brukervennligheten er fenomenal. Nye WordPerfect utfører funksjonene mer elegant enn de konkurrerende tekstbehandlerne.

Konsistent grensesnitt
Anmelderen i tidsskriftet Computer Shopper er også meget positiv:

Annonse


– Grensesnittet til nye WP er mer konsistent enn både Microsoft Office og SmartSuite.

Skyggemarkør
Den nye «skyggemarkøren» i tekstbehandleren er anmeldernes favoritt. Med skyggemarkøren kan du begynne å skrive tekst hvor som helst på siden, i stedet for å alltid å begynne øverst i venstre hjørne. Tabellfunksjonen er også meget lett å bruke.

Nettverktøy
Regnearket Quattro Pro er heller ingen svekling, og presentasjonsprogrammet Presentations er blitt mer strømlinjet. En nyskrevet versjon av databasen Paradox følger proffversjonen av samlepakken.

Forfatterverktøyet SiteBuilder er et visuelt verktøy for å lage nettsider, med klikk, dra og slipp.

Betaen mangler foreløpig PIM-en CorelCentral som er i ferd med å bli integrert med Nestscape Communicator.

Gratis brukerstøtte
Versjon 7 av samlepakken kommer i norsk versjon i disse dager, mens norsk lansering av versjon 8 foreløpig ikke er klar. I håp om å få gamle WordPerfect-brukere tilbake i folden, selger Corel pakken til svært gunstig pris og tilbyr gratis, telefonisk brukerstøtte i beste WP-tradisjon.

Annonse


Annonse


Annonse