Annonse


Nye gateways for e-post

TFS gateway er et fleksibelt system av gateways for kommunikasjon mellom ulike LAN-programmer for elektronisk post og Internett. Sikkerhet og kvalitet for kommunikasjon via elektronisk post har stått sentralt i utviklingen av TFS gateway, versjon 3, opplyser selskapet i melding.

Videreutvikling
Versjon 3 er en videreutvikling av det egenutviklede programproduktet som TenFour startet å distribuere i 1993. TFS Gateway bidrar til at elektronisk post kommer frem i samme format og utseende som før det ble sendt.

Nå er det i tillegg mulig å benytte RTF- eller HTML-format til å sende formaterte meldinger mellom ulike postsystemer.

Fest og farger
Dette innebærer at en melding kan inneholde tekst med fet skrift og farger, understrekning, grafikk med mer.

Annonse


På grunn av utvidet funksjonalitet i versjon 3 kan man også ta i mot bekreftelser og utnytte mulighetene med rask adressesynkronisering.

«Postterminal»
-Vi kan nå tilby kommunikasjon mellom postsystemer som Microsoft Mail og Exchange, Lotus Notes, cc:Mail, Novell GroupWise og MHS via Internet og MCI Mail. Release 3 støtter Internet-protokollen POP3, SMTP og UUCP via oppringt forbindelse eller leid Internet-linje, sier adm.direktør Krister Fransson i TenFour Sweden.

Mange nye funksjoner
Versjon 3 av systemet inneholder en rekke nye funksjoner som alle bidrar til forbedring av elektronisk posthåndtering. En ny sikkerhetsfunksjon, TFS Network, innebærer at to TFS Gateways kan kommunisere direkte med hverandre over et virtuelt privat nettverk (VPN) mellom ulike geografiske steder med Internetsom stamnett.

Forbindelsen kan opprettes via modem, ISDN eller leid Internet-linje. Sammen med TFS VirusScanning, TFS Tracking og bekreftelser, gir TFS NetWork høy grad av sikkerhet.

Scribona og Cinet i Norge
I Norge distribueres produktene av Scribona og selges av Cinet.

TenFour ble i 1996 kåret til “Årets IT-Rookie” av Dagens IT og til “Årets Svenske IT-utfordrer” av PC World Sverige.

Annonse