Heggelund

Annonse


Mobilen som har «alt»

HeggelundDet var ingen tvil om at Ericsson har gjort et stort teknoligisk framskritt med sin nye mobilbaby. Med SIM-kort med to nummer kan en GH 688 ha to abonnement og nummer samtidig, ett for jobben og ett for privat bruk. Dette forutsetter at nettoperatørene tilbyr produktet.

Etter det Dagens Telecom erfarer vil prisen på den nye telefonen være på mellom 2.500 og 3.500 kroner.

God etterfølger
Telefonen er stort sett en oppfølger av den tidligere «arbeidshesten» GH 388. Den nye telefonen veier 160 gram og er 19 millimeter tykk med det minste batteriet. Dette betyr at den kun er ni gram lettere enn GH 388!

Ikke bruk GH 388-utstyr!
Med et plussbatteri har den nye GH 688-telefonen 3,5 timers tale- og 83 timers standbytid. Vær klar over at den nye telefonen har et fire volts batteri i motsetning til GH 388 som har et fem volts batteri.

Dette betyr at du IKKE kan bruke det gamle utstyret som fulgte med GH 388 på den nye GH 688-modellen.

Beregnet på storbrukere
– Telefonen er spesielt beregnet på forretningsfolk og storbrukere av mobile tjenester. Det overaskende høye salget av vår lettverktertelefon GF 788, gjør at vi nå har stor tro på nyvinningen GH 688 som er utviklet i Lund i Sverige. Om to – tre uker vil vi kunne levere alt tilbehør som for eksempel handfree-sett og liknende, sier adm. direktør Arne Skilhagen til Dagens Telecom.

Egen kontorpakke
Mobiltelefonen støtter data- og faksteknologi. Koblet til Ericsson Mobile Office DC 23 og en bærbar PC kan GH 688 brukes som et kommunikasjons-verktøy som gir rask overføring av data, faks og meldinger. Telefonen kan også håndtere konferanse-samtaler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse