Deskill

Annonse


Thor III bestilt

DeskillOg ikke nok med det. Telenor har grovskissene til den fjerde Thor-satellitten liggende på tegnebordene.

Skytes opp neste høst
Thor III-kontrakten, som ble undertegnet i forrige uke, men gjort kjent på en pressekonferanse lørdag, bærer bud om overlevering av neste satellitt fra Hughes Space and Communications i august 1998. Samme firma leverte Thor II-satellitten.

Internett billig via satellitt
I følge administrerende direktør Knut Reed i Telenor Satellite Services vil den nye satellitten Thor III gi mulighet til blant annet tilknytning til Internett via satellitt for priser som er omtrent som dagens landbaserte tilknytning. I tillegg skal denne satellitten benyttes til vanlig telefoni og formidling av fjernsynssignaler.

Hva den fjerde norrøne tordenguden som skal avgårde, Thor IV, skal brukes til har vi foreløpig ingen konkrete opplysninger om.