arkiv

Annonse


Ny mobil «arbeidshest»

arkivFor to måneder siden lanserte Ericsson vesletelefonen GF 788 som kun veide 129 gram. Denne spesielle telefonen var en riktig kvinnebedårer. Selskapet la heller ikke skjul på at telefonen var for folk som ville ha stil og eleganse.

Ny arbeidshest
Den nye GH 688 er derimot en arbeidstelefon for forretningsfolk og andre som er mye ute på farten. Data/Internett- og faksmuligheter gjør at Ericsson nå ønsker å ta tilbake de brukerne som gikk rundt med den forrige proffmodellen og «arbeidshesten» GH 388.

Tre linjers display?
I motsetning til sin forgjenger har GH 688 et mye større display som kan komme godt med når man skal motta og sende SMS-meldinger.

Ericsson er svært sparsom med opplysninger om den nye telefonen, men etter det Dagens Telecom kan se av de foreløpige bildene som er frigitt, har den et display som rommer tre linjer. Proffmodellene til Nokia og Siemens har til sammenligning fem linjer i displayet.

Netscape-samarbeid
Selve utformingen av telefonen er lik GH 388, men den nye telefonen er blitt noe rundere i kantene. her har Ericsson tatt litt etter designet på «dametelefonen» GF 788.

Ericsson har inngått et samarbeid med det nye Netscape Technology Center på Høvik utenfor Oslo. Internettaksess via mobiltelefonen og det mobile kontor er noe av det Ericsson satser mest på for øyeblikket. Derfor er det ikke så underlig at selskapet vil lansere sin nye mobilbaby nettopp på Netscapes senter.

Avanserte løsninger
– Produktnyheten fra Ericsson er en av markedet mest avanserte mobiltelefoner. Den gir deg alle de funksjoner og brukerfordeler som gjør både arbeidsdagen og privatlivet enklere å administrere, skriver direktør Arne Skilhagen i norske Ericsson Mobile Communications i forbindelse med tirsdagens lansering.


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse