Annonse


Oracle 8 i rute

– Vi vil kombinere lanseringen med nettverksbasert databehandling, men den nye versjonen vil bli sendt ut i rett tid, påstod han overfor amerikanske og engelske partnere på en teknologi-konferanse i Santa Clara, California, i følge www.news.com.

NettverksPCene
Oracle 8 er en ny versjon av flaggskip-produktet til markedslederen. De viktigste nyhetene skal være støtte for større informasjonsmengder.

Presidenten Ray Lane fortalte til partnerne at lanseringen vil inneholde flere detaljer om selskapets Network Computer initiativ. Dette initiativet gjør det mulig for partnere av Oracle å lage lavpris-maskiner som henter datakraften fra store nettverk, i stedet for å plassere datakraften i hver enkelt maskin. Denne måten å drive databehandling har som bieffekt at den selvsagt også kan bidra til å øke salget av Oracles produkter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse