Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få Trumf når du ringer

OSLO: «Trumf får du både her og der» sier de i reklamen. Nå får 100.000 av Telenor Mobils kunder Trumf-poeng hver gang de ringer. Kravet er at de har anskaffet et såkalt fordelskort av typen Trumf.

– Foreløpig er vi inne som partnere i ordningen med Trumfkort, men vi vurderer også andre alternativer, sier informasjonsdirektør Berly Lund Grønning i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

100.000 kunder
– Vi har i dag omlag 100.000 mobilkunder som er tilknyttet Trumf. Også mobiloperatører i andre land tilbyr abonnentene slike bonusordninger. Blant annet i Nederland har de hatt suksess med dette, sier informasjonssjef Per Engh Halvorsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Fem øre per minutt
For hvert minutt du ringer med ditt Telenor Mobil abonnement registreres fem øre på din Trumfkonto. Pengene kan benyttes til reiser eller de kan taes ut i kontanter, opplyser kundeservice hos Trumf til Dagens Telecom.

Vurdering
Hvilke andre tilbud mobilabonnentene vil få er foreløpig under vurdering både hos Telenor Mobil og NetCom.

Etter de store markedskampanjene for å skaffe nye kunder for et par år siden, mener nå begge mobiloperatørene at det er like viktig å beholde sine eksisterende kunder som å skaffe nye.

Se også:
«Binder opp mobilkundene»
«NetCom vurderer tilbud»
«Lojalitet er strategi»
Stikkord: Mobil