Annonse


Xylan på svitsjetoppen

– OmniSwitch, eller Alcatel 1100 LSS, har overlegne funksjoner for virtuelle nett, any-to-any-svitsjing, høyhastighets-ruting, nivå 3-svitsjing og gunstig pris. Det er en Rolls Royce til lavpris. Vi synes det er moro å selge dette produktet, sier produktsjef Torgeir Jensen hos Alcatel Distribusjon i Oslo.

Alt-i-ett-svitsj
OmniSwitch som er Xylans flaggskip, støtter både Ethernet, Token Ring og fiberdistribuert datagrensesnitt (FDDI). I mars ble svitsjens flerprotokoll-chassis utvidet med 622Mbps ATM-støtte og en ny modul for hardware-ruting. OmniSwitch svitsjer alt-i-ett, både som LAN og som stamnettsvitsj.

Lynrask fra nett til nett
Chassiset kan utstyres med plug-in moduler for forskjellige nettverksteknologier. Alt-i-ett-svitsjen fjerner flaskehalser i nettet og lar systemansvarlige administrere nettet fra et enkelt punkt. Xylans integrerte ruter- og brannvegg-teknologi gir dessuten lynrask aksess for brukere som “tar av” fra lokalnett og “lander” i fjernnett eller offentlige nett.

Ekstremt velbalansert
Siden Xylan ble grunnlagt for fem år siden har selskapet prestert å utvikle en imponerende produktportefølje. Mange venter at Xylan med det første vil lansere en 36-porters Ethernet-svitsj som deler nettet i fire LAN- segmenter.

Tidsskriftet Data Communications oppgir at svitsjens ekstremt velbalanserte funksjoner i kombinasjon med pris og ytelse, var årsaken til at den ble testvinner.

Annonse