Annonse


Bærbart «trøkk» fra IBM

Den nye maskinen kommer med CD-spiller, floppy, relativt stor skjerm og en rask prosessor, og IBM varsler at denne type maskiner er beregnet for å dekke etterspørselen etter både bærbare og stasjonære maskiner. Bærbare har tradisjonelt vært noe dyrere enn de stasjonære, og selskapet mener at de med en relativt aggressiv prissetting i sammenheng med en brukbar ytelse kan dekke behov i begge klassene.

«Alt i ett»
– The ThinkPad 380 seriens «alt-i-ett»design er det neste skrittet for bærbare maskiner siden datakraften og mulighetene ligger svært nærme det som er tilgjengelig i en stasjonær maskin, sier IBMs direktør for mobile datamaskiner Steve Ward.

ThinkPad 380 serien er rettet mot behovet til mindre kontor og for hjemmearbeidere.

Seriøs utfordrer
– Bærbare maskiner med avansert teknologi og vennlige priser har vært de mest ettertraktete på mobilmarkedet, og IBMs maskin er en seriøs utfordrer i dette segmentet, sier senioranalytiker hos Dataquest Mike McGuire.

Maskinen kommer i en rekke varianter med basis i 150 mhz Intel Pentium prosessor – både med og uten MMX. Teknologi.

Annonse


Annonse