Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Overvåkes av Cabletron

OSLO: Cabletron Systems har nå utviklet en ny overvåkingsstrategi for nettverk. Overvåkingssystemet Spectrum vil nå baseres på Corba og tilføres utvidet funksjonalitet med Java.

– Corba og Java er standarder som gjør det enklere for partnere å skape egne applikasjoner for Spectrum. Java gjør det også mulig å hente informasjon gjennom en vanlig web-leser, sier Produktsjef Michael Nilsson i Cabletron Systems Norden.

Mye Java
Mange applikasjoner og Spectrumfunksjoner vil skapes i Java eller en kombinasjon av Java og C++. Eksempel på applikasjoner er verktøy for administrasjon, planlegging og analyser av kapasitetsbehov.

Cabletron ser blant annet for seg Spectrumfunksjoner som feilsøking, feilisolering, koblingsskjemaer, registre og kontoføring.

Telekommunikasjon
Java vil også føre til at Spectrum blir raskere etablert som en løsning innenfor telekommunikasjonssektoren, melder Cabletron.

I løpet av året vil selskapet introdusere tre nye web-baserte produkter. Det første som lanseres er en ny Java-basert ATM-overvåking som er integrert i Spectrum. Overvåkningsmodulen er beregnet for alle ATM-svitsjer som støtter AToM MIB.