Arkivfoto

Annonse


Nebb blir Tele2

Arkivfoto– Nå er oppstartsfasen over og Tele2 er i ferd med å bli en teleoperatør på linje med de andre. Da er det den daglige drift, og kundeforhold som gjelder. Derfor får vi Kenneth Gustavsson fra Tele2 i Malmö inn som ny administrerende direktør, fordi han har erfaring med disse tingene samtidig som han har svært god kontakt med våre svenske søster- og moderselskap, sier Morten Neeb til Dagens Telecom.

Blir styreformann
– Selv skal jeg bli arbeidende 2. styreformann, med ansvar for områder som samtrafikk med Telenor, samarbeid med norske myndigheter og dessuten kontakt med pressen i Norge. Min rolle vil altså være å ta seg av det spesifikt norske, sier Neeb til Dagens Telecom.

Datametrix siden 1984
Sivilingeniøren Morten Neeb begynte i Datasaab i 1972 og gikk senere videre til Hefroteknikk. I 1984 startet han Datametrix i Norge – et firma som Kinnevik og Jan H. Stenbeck senere overtok 75 prosen av aksjene i. Resten eide Morten Neeb til for noen måneder siden.

Vil ikke røpe
Morten Neeb vil ikke røpe hva han fikk for sin opprinnelig 25 prosent aksjepost solgt i flere puljer. Men en salgspris på Datametrix på 25-30 millioner kroner er sannsynlig, slik at Neeb nok har cashet inn 5-7 millioner kroner.

Se også:
Exit Morten Neebi Tele2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse