Gates, Bill NY2

Annonse


Gates til Folkets hus?

Gates, Bill NY2– Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at Gates skal delta via videokonferanse på vår teknologidag. Det eneste som er sikkert er at det vil bli en del overraskelser utover dagen. Vi er opptatt av at ikke hele programmet skal være fastspikret og kjent for pressen på forhånd, sier informasjonssjef Ellen Stensrud i LO til Dagens Telecom.

Flere ukjente navn
To uavhengige kilder, som ønsker å være anonyme, hevder ovenfor Dagens Telecom at Microsoft-sjefen interaktivt skal delta på LO-kongressens teknologidag i lag med to andre internasjonale størrelser fra data- og IT-verden. Hvem disse personene er vites ikke.

– Vi ønsker overhodet ikke å uttale oss om denne saken, er svaret Dagens Telecom fikk når vi tok kontakt med arrangementskomiteen.

Hemmelighetskremmeri
Bakgrunnen for store hemmelighetskremmeriet er vist nok at Gates ikke ville delta dersom hans deltagelse ble kjent på forhånd.

– Vi kjenner ikke til at Gates skal delta på LO-kongressen, men vi ser ikke bort fra at dette kan være avtalt med vårt hovedkontor i USA, sier partneransvarlig Ole Tom Seierstad i Microsoft Norge.

Leserene får dømme sjøl, men ett er iallfall sikkert: Kanskje kommer datakongen Bill Gates?

Bing kommer!
På LO-kongressen er det nå 300 deltagere. Tirsdag vil de også få anledning til å høre vår hjemlige IT-guru og dataprofessor Jon Bing.

LO-sekretær Jan Balstad er også foredragsholder på teknologidagen. Oljearbeiderne i NOPEF vil fortelle om og vise deltagerne fagforeningens elektroniske klubbkontor. Statoil og Telenor skal presentere profesjonell IT-bruk og ny teknologi.

Under den spesielle teknologidagen vil landsmøtesalen stå i direkte kontakt med fagorganiserte i flere storbyer via ISDN-linjer og storskjermer.

Annonse


Annonse