Alfa

Annonse


500.000 så bordell-Web!

Alfa– Etter oppslaget i Dagens Telecom (DT) mandag opplevde vi en e-poststorm fra media og «andre interesserte», sier Alfa som ikke ønsker å stå frem med fullt navn i frykt for represalier fra bordell-miljøet i Oslo.

Alfa er en av initiativtakerne bak den omdiskuterte videofilmingen av horekunder og påfølgende publisering på Internett.

Ikke Jugoslavisk mafia
– Jeg vil presisere at jeg ikke vet noe om hvem som driver bordellet, verken om det er mafia eller jugoslaver. Opplysningene på amerikanske Cnet om en jugoslavisk mafia står bak er derfor feil, sier Alfa til Dagens Telecom.

Vil vekke myndighetene
– Vi ønsker ikke lover som begrenser flyten av fri informasjon, men vi ønsker at norske myndighetene må våkne og ta IT-revolusjonen alvorlig. Vi må ha et regelverk som regulerer det som skjer, sier Alfa.

– Norge kan ikke ha en justisminister som ikke vet hva CD-ROM er. Under forrige ukes åpne høring om Schengen avtalen ble det informert om at personregistre kan distribueres på CD-ROM til alle politidistrikter innen for Schengenområdet. Justisminister Gerd Liv Valla stilte da spørsmål om hva en CD-ROM er, sier Alfa.

Vises for 18 millioner!
– Klokken 22.00 mandag kveld vil den tyske TV-kanalen Sat 1 vise et program om denne saken for sine 18 millioner seere. TV-selskapet fløy hit til Norge i forrige uke for å filme innslaget etter at det ble slått opp i pressen, sier «Alfa».

Kameraet fremdeles i drift
– Kameraet er ikke fjernet. Vi vil fortsette å ha det i drift en stund for å følge opp publisiteten rundt dette så flest mulig får øynene opp for poenget vårt om å vekke myndighetene, sier Alfa til Dagens Telecom.

Adressen til de omdiskuterte nettsidene er:http://www.sel.ikke.no/horer

  • Se også: «Bordell ble web-hit»

    Annonse


  • Annonse


    Annonse


    Annonse