Annonse


Nyvinnig fra Bay

Bay Networks har utviklet en ruting svitsj-prosessor (RSP) integrert på en svitsj med mulighet til å utføre lag-3 oppgaver i en hastighet på titalls millioner av pakker pr. sekund.

Leveringsklare neste år
En enkel RSP kan dermed både rute og svitsje mer en million pakker pr. sekund. Bay kan ennå ikke levere produkter basert på denne chipen, men regner med å ha de første produktene klare neste år.

Prisreduksjon
Dette er en chip som er meget velegent for IP-ruting da den er programmerbar og kan håndtere slike ting som tabell-oppslag og pakkemodifikasjon mye raskere enn dagens rutere kan makte det.

Bay Networks regner også med at denne løsningen kan redusere prisen for multiprotokoll ruting fra 5000 dollar pr. port i dag til tiendedelen – 500 dollar pr. port.

Hjørnestein
Denne lanseringen er en del av Bay Networks Adaptive Networking-strategi. En hjørnestein i denne strategien er å tilby IP-svitsjing og ruting på et langt høyere nivå enn i dag – også når det er snakk om Lag 3-funksjonalitet.

Raskere hardware
Mens andre foreslår nye versjoner av IP-protokollen (Tag-switching og FastIP) for å løse det skrikende behovet for raskere nettverk, ønsker med andre ord Bay at kundene skal kunne holde på den eksisterende IP-protokollen og oppnå høyere ytelse via raskere hardware. Dette minimaliserer iallfall behovet for utskifting av annet utstyr i nettverket.

Annonse


Annonse