Annonse


Telenor selger Ergosoft

Telenor Bedrift selger programvaren og navnet Ergosoft til ØkonomiData .

– ØkonomiData satser dedikert på det norske markedet av små og mellomstore bedrifter – et marked som programvaresystemet Ergosoft er skreddersydd for, sier programvaredirektør i Telenor Bedrift, Trygve Reinertsen

Fokus på Norden
-Telenor Bedrift vil i tiden fremover sette fokus på det nordiske markedet av større bedrifter. I tråd med denne strategien legges derfor innsatsen nå mot tyngre økonomiprogramvare og konsernrapportering.

28 ansatte
Sammen med Ergosoft-systemene, følger 28 ansatte i dagens Telenor. De gjenværende medarbeiderne vil jobbe videre i Telenor Bedrift med programvaresatsningen under merkenavnet First Software, ifølge Reinertsen.

Bakmennene
Gunnar Larsen, Tormod Tømte, Steinar Sannes, Morten Mile og Ole Eirik Øren er de fem bak ØkonomiData som stiftet Ergosoft i 1987. De har siden etableringen av ØkonomiData i 1994 jobbet kontinuerlig med salg, systemintegrasjon og utvikling av systemene. Selskapet har også håndtert flere av de største Ergosoft-kundene.

Kunnskap
– Vi har jobbet i dette markedet i mer enn ti år og ser store muligheter for å videreutvikle både produktene og kundebasen, sier daglig leder Gunnar Larsen i ØkonomiData. Selskapets ansatte har stått sentralt i utviklingen av dagens generasjon Ergosoft-systemer og har anerkjente posisjoner innen dette fagfeltet.

Tre selskap
ØkonomiData ble stiftet 1. mai 1994 og har sitt hovedkontor i Oslo. Det siste halvåret har selskapet markedsført Agresso Økonomisystemer.

ØkonomiData har 3 datterselskaper: Utviklingsselskapet Wintek, kursselskapet Økonomiskolen og regnskapskontoret/ byrået for regnskapsvikarer Økonomi Kunnskap .

Selskapene vil fra 1. Juni ha i underkant av 50 ansatte.


Annonse


Annonse