Annonse


Simonsen i forhandlinger

– Vi er nå midt inne i forhandlinger, så jeg ønsker foreløpig ikke å uttale meg om hvilke investorer det er snakk om, sier markedssjef Tomas Borgen i Simonsen Digicom til Dagens Telecom.

Ny kapital
Simonsen Digicom har siden 1. august i fjor vært eid og drevet av de ansatte, etter at den tyske eieren Yen Optik i sommer besluttet seg for å kutte ut sin satsing på telekommunikasjon.

– Utvikling av nye produkter krever kapital og vi ønsker oss en eller flere stabile investorer som er interessert i utvikling. Vi regner med å ha en intensjonsavtale i havn før 17. mai, sier Borgen.

Ideal-partner
– Den ideelle partner for oss vil være en industriell partner med eksisterende utviklingsmiljø, som kan virke forsterkende på vår egen utviklingsavdeling. Men vi er også interessert i rene investorer, og det ser nå ut til at vi får en kombinasjon av disse, sier Borgen til Dagens Telecom.

Utvikling
– Ledelsens ønsker og forretningsidé etter at vi tok over driften i høst, er basert på å bevare utviklingsavdelingen. Vi ønsker å lage våre egne nisjer i markedet, sier Borgen.

Simonsen kan også fortsette driften uten investorer, men da blir det ikke snakk om utvikling av nye produkter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse