Arkiv

Annonse


Kult kulekamera 2.0

ArkivColor QuickCam 2.0 har forbedret linse, elektronikk og programvare som gir skarpere bilder, «mykere» video og bedre farger selv i vanskelig lys. Kameraet koples ganske enkelt til parallellporten og tastatur-utgangen på PCen, og så er du i gang.

I USA koster QuickCam 2.0-pakken ca. 1800 kroner, men i Norge må du nesten betale det dobbelte.

26 bilder per sekund
Med QuickCam 2.0 og det medfølgende programmet QuickMovie, kan du ta opp 16-biters fargevideo med 26 bilder per sekund (frames per second – fps).

Når videoen skal brukes som bildetelefon blir resultatet dessverre mer hakkete. Her kan du ikke regne med mer enn 8 fps med 28.8-modem og QuickCam 2.0 i begge ender. Det er likevel bedre enn det gamle.

NetMeeting 2.0 er klar
Videokonferanse-programmene CU-SeeMe og Connectix VideoPhone, som følger med pakken, bidrar også til et bedre resultat enn før. Connectix og Microsoft har tilpasset programvaren til Microsoft Netmeeting 2.0 som ble sluppet i forrige uke.

QuickCam 2.0 og NetMeeting 2.0 (gratis fra Microsofts nettside) kan ivareta samtidige telefon-, video- og tekstkonferanser via Internett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse