Arkiv

Annonse


NETnet splitter aksjen

ArkivI dag omsettes hver aksje for omlag 1000 Usdollar, eller 7100 kroner. Dette gjør det nok vanskelig å få småsparerne til å investere i aksjen.

Fornuftig prisnivå
– Interessen for NETnet-aksjen er meget høy. Generelt er et prisnivå på ca 20 USdollar fornuftig, da dette gjør aksjen både håndterbar og mer tilgjengelig, sier konsernsjef Erik Hallberg i NETnet International.

Teleformidling
NETnet formidler tellerskritt på det internasjonale markedet. Den uttalte målsettingen til selskapet er å tilby kundene lavest mulig pris på utenladstelefoni og på bedriftssamtaler på mobiltelefon. Selskapet er i dag tilstede i seks land: Sverige, Norge, Tyskland, Østerrike, Hellas og Sveits. Når dereguleringen av det europeiske telemarkedet i 1998 er gjennomført, regner NETnet med å være etablert i ti land.

Majoritetsavgjørelse
Beslutningen om å splitte aksjen ble bifalt av majoriteten av aksjonærene på en ekstraordinær generalforsamling 28. april. Selskapet regner med at det vil ta tre til fire uker å gjennomføre aksjesplitten. Alle transaksjoner som registreres etter den 28. april blir omregnet til aksjens verdi etter splitt.

  • Se også: «NETnet inn i Sveits»

    Annonse