Annonse


Helt Texas

Mandag omringet politiet huset til Richard L. McLaren i Fort Davis i Texas. Kort tid etter landet et transportfly på en nærliggende motorvei og satte opp et kommandosenter. Noe av det første som skjedde under beleiringen var at telefonledningene ble kuttet. Men hjemmesiden til McLaren blir stadig oppdatert på hva som skjer under beleiringen.

«Mer senere, hvis det er mulig…»
– Agentene har begynt å fjerne alle mulige vitner til deres planlagte handlinger, heter det i en melding mandag.

– Rykter som går blant de militære styrkene sier at den informasjonen og den nye loven som vi har avslørt truer regjeringens planer om en «Ny orden», og at vi derfor må fjernes, heter det i en annen melding.

Klokken 22.00 tirsdag lød det: – Nasjonalgarden er i ferd med å rykke frem. Mer senere, hvis det er mulig…

Statsadvokaten tok affære
McLarens Texassider er fjernet fra åtte Internetttilbydere etter at statsadvokaten i staten Texas forlangte kopier av alt stoff som tilhørte bråkmakerne, ned til passord. Bare to leverandører nektet, og den såkalte «Texas-republikkens» sider finnes der (http://www.overland.net/~embthert/).

For siste oppdatering av krisen: se(www.overland.net/~embthert/em02001.html).
For en presentasjon av konflikten se: cgi.pathfinder.com/netly/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse