Arkiv

Annonse


Kobler seg til Norge

Arkiv– Vi startet arbeidet i Norge i januar, og skal etterhvert etablere et hovedkontor for Skandinavia. Om kontoret etableres i Norge eller Sverige er ikke bestemt enda, jeg er åpen for begge deler, sier adm. direktør Jürgen Obermann i Livingston Enterprises til ukeavisa Telecom Revy.

Internettmarked
– Livingston utvikler og selger komplette løsninger for fjernaksess (remote access) til forskjellige typer nettverk. Målgruppen er Internettleverandører og bedriftsnettverk, hvor aksess og sikkerhet er nøkkelord, sier Obermann.

Selskapet regner med store markedsmuligheter nå når den eksplosive veksten i markedet skaper økt behov for tilknytning til Internett og andre typer private nettverk.

Nummer fem
– I Nordamerika har Livingston 62 prosent av markedet for aksess-servere, og vi har ti prosent andel av verdensmarkedet for fjernaksess, sier Obermann.

Dermed ligger Livingston på femte plass i det internasjonale markedet, bak nettverksgigantene Cisco, Bay, Ascend og Shiva. Selskapets omsetning har akselerert kraftig de siste tre årene.

Klar for børs
I 1994 hadde Livingston en omsetning på nær 40 millioner kroner og frem til 1996 har omsetningen økt til over 300 millioner. Selskapet har planer om å registrere seg på den amerikanske teknologibørsen Nasdaq til sommmeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse