Hopp til navigasjon Hopp til innhold

GSM-nytt i Buskerud

OSLO: Det er mest nytt for GSM-abonnenter i Buskerud denne gangen. Spesielt riksveier og hytteområder er blitt tilgodesett med bedre dekning fra Telenor Mobil og NetCom.

Arkiv
På Geilo er det idriftsatt en repeater som bedrer innendørsdekningen for GSM på Bardøla hotell, melder dekningssjef Bjørn Amundsen i Telenor Mobil til Dagens Telecom.

Sigdal
Telenor Mobils nye basestasjon i Træsåsen gir bedre GSM-dekning langs RV-287 fra Modum og Sigdal mot Prestfoss.

Kongsberg
Dagens Telecom meldte i mars om utbedret GSM-dekning for Skrim og Omholtfjell. Nå har Telenor Mobil sørget for bedre dekning for NMT-450 og NMT-900 i samme område.

NetCom har også utbedret sin GSM-dekning i dette området. En ny basestasjon dekker hytte- og friluftsområder ved Omholtseter og områder sør for Skrimfjella.

Tunhovd
En ny GSM-basestasjon fra NetCom i Tunhovd dekker Tunhovdfjorden med omkringliggende hytteområder samt hovedvegen langs fjorden og Tunhovd sentrum. Pålsbufjorden dekkes fra østenden til Åsodden i vest samt hovedvegen på samme strekning. Hytteområdene i Breidvik og rundt Stortjern dekkes også.

RV-52
To nye basestasjoner gir NetCom-abonnenter bedre GSM-dekning til RV-52 fra Venåsen til Flogastølen, og videre fra Flogastølen til Steinsbustølen, samt hytteområde ved Storeskardvannet.

Øvrige fylker:
Aust-Agder
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Stikkord: Mobil