Annonse


– Voldsom ISDN-aktivitet

Årets største PC-kontrakt ble undertegnet da Statoil bestilte 10 000 maskiner fra Telenor. Kanskje overrasket det noen at samtlige maskiner skulle ha ISDN-kort. Disse kortene ble levert av et firma med seks ansatte.

Aksept
Firmaet har snart levert 10 000 ISDN-kort og 20 000 telefoner til oppdragsgiveren Telenor. Til sammen blir det en ordre på omlag 18 millioner kroner.

– Jeg føler på en måte at dette er en slags aksept for at det vi har gjort de tre siste årene er riktig, sier Petter Kleppan i Business Communication Systems.

Fokus
Han forteller at selskapet har hatt hovedfokus på ISDN.

– Det er et marked som har tatt av de siste månedene. Vi mener vel at det viser at vi har valgt riktig strategi og riktige samarbeidspartnere. De tre siste månedene har det vært voldsom aktivitet på ISDN, og vi har fått med oss oppgangen som vi har drømt om de tre siste årene.

Liten aktør
Også andre har tatt del av oppsvinget. Telenor rapporterer om 30 000 privatkunder som har tegnet ISDN-abonnement på seks måneder.

Flere kunder
– Vi er en liten aktør som regner med å omsette for 25 millioner i år. Omsetningsmessig er ordren betydningsfull. Det er mye penger for oss. Og det betyr at basen for produktene blir betraktelig mye større, sier Kleppan.

Firmaet håper nå at markedet skal fortsette å vokse. Produktet de håper mest på nå er en liten ISDN-sentral med en bylinje og fire interne linjer som det er mulig å bruke vanlige telefoner på. Prisen er 4.000 kroner og det burde være konkurransedyktig .

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse