Wikstøl

Annonse


Et rop er nok

WikstølSiden Philips Sparks nye Voice Dial telefon kom på markedet for snaut en måned siden, har interessen vært upåklagelig. Nyskapningen rinnger altså nummeret du ønsker på muntlig kommando.

Stemmeuavhengig
Det gjelder bare å holde tunga rett i munnen, særlig når du skal legge inn nummer. Men er innspillingsforholdene først gode, gjenkjenner den kommandoer selv om du låner bort telefonen og andre stemmer «kommanderer».

Stor tegnrute
I alt 10 navn kan leses inn på denne måten. Utover dette kan du enkelt forhåndsprogrammere på vanlig måte og – hvis ønskelig – animert. Den store tegnruten gir plass til flere linjer samtidig, og menyvalgene skifter lekende lett ved hjelp av en bla-tast og to kontrollknapper for å bekrefte eller avkrefte valgene i menyen.

Hitparade
Ringesignalene reguleres i tre forskjellige ringevolum, og talevolum stilles ved hjelp av en +/- knapp på apparatets venstre side. Blant utvalget på 12 melodier skal det saktens være mulig å finne en man liker, selv om undertegnede ikke fant noen umiddelbar hit.

Desverre kan telefonen enn så lenge ikke snakke til deg når noen ringer…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse