Annonse


Rekord for PC-Expo ?

– Jeg tror vi har en mulighet til å sette ny publikumsrekord. Vi har gjort et grundigere forarbeid til denne messen. Vi har flere utstillere og det er delt ut flere adgangskort, samtidig som messen har vært mer markedsført. Alle signalene tyder på rekordbesøk. Vi har fått mye respons på vår hjemmeside på Internett og på brosjyrer.

Profesjonelle
PC-Expo er en messe for profesjonelle brukere. I fjor ble det satt aldersgrense på 18 år. Det var også femte gang messen ble arrangert og det ble satt rekord med 20 000 besøkende. Markedssjef Agdestein håper på flere i år:

Sjakk
Av de store attraksjonene er at verdens yngste stormester i sjakk, Etienne Bacrot, skal spille mot norges beste sjakkspiller gjennom tidene, Simen Agdestein. Han studerer for tiden i Australia, og skal spille mot 14 år gamle Bacrot over Internett.

4000 på presentasjon
Microsoft Office 97 skal også presenteres for norske brukere, og arrangørene forteller at over 4000 er ventet til lanseringsshowet.

Seminarer
På messen arrangeres det også seks seminarer som behandler tema som: Internett, Intranett, PC’er, og web-design. På forhånd har en allerede over 500 påmeldte til seminarene. Konferansen om hvordan en innfører intranett er allerede fulltegnet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse