Rune Wikstøl

Annonse


Lover ett nummer

Rune WikstølTelenor innfører to nummer for å ringe opp Internett: Ett analogt og ett for ISDN. Uansett hvor i landet du ringer fra er du garantert lokaltakst. Kundene vil bli lagt over suksessivt, og arbeidet skal være sluttført i september.

Lettere å få kontakt
Telenor lover at endringen også vil gjøre det lettere å komme frem: – Er trafikken sprengt ett sted, rutes abonnenten til en annen node med ledig kapasitet. Derfor skal det mye til at du opplever å få opptattsignal, sier Tom Lindberg, ansvarlig for Telenor Internett, til Dagens Telecom.

Felles nett
Når omleggingen er ferdig etter sommerferien, vil også samtlige abonnenter være integrert i en felles infrastruktur. I realiteten er det tre nett som nå smelter sammen til ett: De gamle nettene til henholdsvis Telenor og Schibsted og det nye ‘supernettet’, som Telenor nå bruker 100 millioner kroner på å bygge ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse