Deskill

Annonse


Billigere Apple-maskiner

DeskillPrisjusteringen skjer like etter lanseringen av en ny PowerMac-serie og Apples mindre hygglige kunngjøringen av et tap på 4,7 milliarder kroner (708 millioner dollar) i andre kvartal.

Sterk stilling i undervisning
Apple håper at en målrettet satsing på undervisningssektoren kan få rettet opp tallene i tredje kvartal. I skolene har Apple fortsatt en meget sterk stilling, selv om Windows 95 sitt brukergrensesnitt har økt salget av konkurrentenes PCer i skoleverket.

Performa billigere
PowerBook 1400-serien ble introdusert i oktober i fjor, og har vært ett av de mer populære produktene fra Apple den seinere tida. Det var imidlertid ikke bare de bærbare maskinene som fikk nye priser. Også døende modeller som forskjellige Performaer blir billigere – til lagrene er tomme. Det er foreløpig ikke kjent hvor store prisreduksjonene blir i Norge.

Annonse