Arkiv

Annonse


Ny skriver fra QMS

ArkivQMS Print System er den mest variasjonsrike skriveren i sin klasse i følge QMS. Med 600 punkters oppløsning, innebygd Ethernet-kort, dobbeltsidig utskrift som standard samt en serie av anvendelige drivrutiner og overvåkningsverktøy, er det en kraftfull nettverksskriver QMS nå presenterer.

TOPO-teknologi
I likhet med de andre QMS Crown-baserte skriverne er 4060-serien utstyrt med TOPO-teknologi (Transmit Once, Process Once). Det innebærer at skriververket konstant kan holde nesten full hastighet samtidig som det bearbeider de mest komplekse dokumentene.

Kraftig
Den nye nettverksskriveren er utviklet for å håndtere store utskriftsvolum i blandede nettverksmiljøler og har en 100Mhz NEC Vr4300-prossesor og 64-bits kontrollarkitektur for bearbeiding av de mest komplekse dokumentene.

Overvåkningsverktøy
QMS 4060 Print System kan også tilby nettverksadministratører tilgang til et bredt utvalg av overvåkningsverktøy likt det GUI-baserte QMS CrownAdmin.

Skriveren kan utstyrers med en 4.500 siders arkmater og en 2.000 siders sorterer. Maskinen har også en standard duplexfunksjon og tilbyr utskriftsformater fra postkort til A3. Brukerkostnadene er beregnet til under 10 øre pr. side.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse