Deskill

Annonse


Unngå mobilsjokk

Deskill– NetCom Kontroll er spesielt beregnet for foreldre med ungdommer som ikke ønsker at mobil-regningen skal være helt uten kontroll. Vi tror dette blir svært populært, undersøkelser vi har foretatt viser at mange savner et slikt tilbud, sier informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til Dagens Telecom.

Kan ringe inn
Den nye abonnementstypen fra NetCom virker slik at du velger et maksimalbeløp som det skal være mulig å ringe for. Du kan velge mellom 200 og 400 kroner måneden. Det er ingen månedsavgift for abonnementet, men en etableringsavgift på 300 kroner.

Når det er mindre enn 35 kroner igjen på kontoen blir du varslet hver gang du ringer ut. Hvis kontoen er tom er det fremdeles mulig for andre å ringe inn til din telefon. Du kan også ringe til personsvar for å hente ut beskjeder. Ringebeløp som ikke er oppbrukt overføres til neste måned.

Først i Norden
– Vi er de første som kommer med dette tilbudet i Norden. Tjenesten har blitt en suksess i andre land, blant annet i Italia, Frankrike og Portugal, sier Grythe til Dagens Telecom.

Annonse