Annonse


Nyheter fra Netscape

Netscape har – i likhet med konkurrenten Microsoft – snakket om å servere nyheter på brukernes skjermer. Prosjektet har gått under betegnelsen Constellator. Nå ser det ut som om Netscape har klart å smette foran Microsoft i kappløpet mot Explorer.

Interessante kilder
Netscape har fått samarbeidsavtaler med interessante nyhetsleverandører, og varsler at de vil bringe stoff fra 20 forskjellige kilder.

Dette inkluderer Disney, ABC News, CNN og Time Warner gruppen. I tillegg skal både Microsoft og Netscape ha inngått avtaler med flere nettpublikasjoner. Blant dem HotWired og ZiffDavies som utgir en rekke datamagasiner. Søkemaskinene Lycos og InfoSeek er også blant dem som skal ha undertegnet kontrakt med begge parter.

Fleksibelt
Netcaster skal også være lett å tilpasse mot andre leverandørers stoff. Alle typer HTML-dokumenter kan leveres på skjermen heter det i en melding fra Netscape.

Programmet skal være basert på Java-applikasjoner som gjør det mulig å be om å få sider som er oppdaterte. Sidene skal også være mulige å lese selv om en ikke er koblet til nettet.

Helhetlig layout
Netscape skal også ha planer om å levere et antall maler som nyhetsleverandører kan bruke for å få et ensartet uttrykk på sidene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse